Bine ati venit in magazinul nostru online! Va invitam sa vizitati sectiunile care va intereseaza si sa alegeti produsele dorite. Pentru a efectua o comanda exista 3 pasi simpli:
1.Plasarea produselor in cos:
Plasati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul „CUMPARA”.
Pentru a schimba cantitatea produselor puteti completa alta cantitate si apoi sa apasati  „Actualizare cos”.
Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati „CONTINUA CUMPARATURILE” iar pentru a plasa comanda alegeti modalitatea de transport si apasati „FINALIZATI COMANDA”
Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.
2. Autentificare / Creare cont.

Pentru a putea plasa comanda este necesar sa completati datele solicitate in pagina de comanda
 Pentru a usura plasarea unei comenzi, in pagina fiecarui produs exista optiunea „COMANDA FARA CONT”. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati numele si nr. de telefon si un reperezentant cadrano.ro va va contacta telefonic pentru a-i comunica detaliile de livrare.

3. Finalizare comanda:
Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.
Va recomandam sa verificati atat componenta comenzii cat si pretul. Puteti alege o adresa alternativa de livrare cat si modalitatea de plata.
In cazul in care detineti un cod promotional pentru reduceri, tot aici puteti sa-l folositi!

In zona mentiuni speciale puteti completa toate datele pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi.
Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat care atesta inregistarea acesteia.

Conditii de Returnare

 In cazul in care nu sunteti pe deplin satisfacut de produsele achizitionate, acestea se pot returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor, conform Art. 4 Cap. I  ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 Produsele care nu sunt in conformitate cu specificatiile de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului. Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea produselor returnate. Cheltuielile directe ocazionate de returnarea marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate in totalitate de cumparator.

ATENTIE!!!

Dupa plasarea comenzii pe site, produsele vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare FARA A MAI FI CONTACTAT TELEFONIC PENTRU CONFIRMAREA COMENZII. In cazul in care clientul se razgandeste, este obligatoriu sa anunte acest lucru prin  email: contact@cadrano, pana la ora 10 a urmatoarei zile lucratoare.

In cazul in care produsul este expediat si refuzat de catre destinatar, acesta este obligat la plata costurilor de transport (dus-intors) in functie de modalitate de transport aleasa prin comanda.

PRIN CONTINUAREA CUMPARATURILOR SI PLASAREA DE COMENZI PE SITE, CLIENTUL DECLARA CA A CITIT SI ESTE DE ACORD CU  TERMENII SI CONDITIILE DE LIVRARE.